• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Hamur’da Pilot Olmak İsteyen Öğrencilere İlham Veren Ziyaret

Hamur’da Pilot Olmak İsteyen Öğrencilere İlham Veren Ziyaret

İhsan ADIGÜZEL

Ağrı’nın Hamur ilçesinde, Kaymakam Mehmet Nesip Mahir’in öncülüğünde yürütülen “Bir Hayalim Var” projesi, öğrencileri hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor. Proje kapsamında, gelecekte pilot olmayı hayal eden öğrencilerle özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Kaymakam Mahir, öğrencilerin hayallerine dokunabilmek ve onlara ilham verebilmek amacıyla makam aracını öğrencilerle paylaştı. Etkinlik çerçevesinde, pilotluk mesleğine ilgi duyan gençlerle birlikte Ağrı Ahmedi Hani Havalimanı’na anlamlı bir ziyaret düzenlendi. Öğrenciler, havalimanında uçakları yakından görme ve havacılık sektörü hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Ziyaret sırasında havalimanı yetkilileri, öğrencilere uçakların işleyişi, pilotların görevleri ve havacılık sektörüyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Öğrenciler, pilot olma hayallerini gerçekleştirmek için gereken eğitim süreçleri ve mesleğin gereklilikleri hakkında da bilgilendirildi. Ayrıca, uçuş simülatörleri ve diğer teknik ekipmanlar öğrencilere tanıtıldı.

Kaymakam Mahir, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin hayallerine ulaşmalarına destek olmak bizler için büyük bir mutluluk. ‘Bir Hayalim Var’ projesiyle, onların ufkunu genişletmeyi ve geleceğe dair umutlarını artırmayı amaçlıyoruz. Bugün burada pilot olma hayali kuran öğrencilerimizle birlikte olmak, onların heyecanını paylaşmak bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ise bu anlamlı etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle bir fırsatın kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu belirtti. Havalimanı ziyareti, gençlerin meslek seçimlerinde daha bilinçli adımlar atmalarına katkı sağladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM