• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Diyadin’de “2. Dönem Okul Güvenliği ve Tedbirleri” Toplantısı Gerçekleştirildi

Diyadin’de “2. Dönem Okul Güvenliği ve Tedbirleri” Toplantısı Gerçekleştirildi

İhsan ADIGÜZEL

Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali’nin başkanlığında, ilçedeki eğitim kurumlarında güvenliğin artırılması ve öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla “2. Dönem Okul Güvenliği ve Tedbirleri” toplantısı düzenlendi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Seçkin Zafer, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Oğuz Kaan Çambel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Işık, şube müdürleri ve okul müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kapsamlı bir sunumla eğitimde güvenliğin önemi bir kez daha vurgulandı. Öğrencilerin güvenliğini sağlamak için yapılması gereken çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Kamera sistemlerinin etkin kullanımı, okul servislerinin denetimi, yaya geçitlerinde alınacak önlemler ve diğer güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Kaymakam Mustafa Karali, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimde güvenliğin sadece fiziksel tedbirlerle sınırlı olmadığını belirterek, öğrencilere huzurlu ve sağlıklı bir eğitim ortamı sunmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, güvenlik tedbirlerinin ilgili kurumlar arasında koordinasyon içerisinde yürütülmesinin gerekliliğini ifade etti.

Toplantı sonunda, alınan kararların hızlı bir şekilde uygulanması ve okullardaki güvenlik önlemlerinin sürekli olarak gözden geçirilmesi konusunda mutabık kalındı. Öğrencilerin güvenliği için tüm paydaşların iş birliği içinde çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM