• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ağrı’da Kaçak Sigara Operasyonu: 1390 Paket Ele Geçirildi

Ağrı’da Kaçak Sigara Operasyonu: 1390 Paket Ele Geçirildi

İhsan ADIGÜZEL

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Diyadin ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol ve uygulama noktasında şüpheli bir araç durdurularak arama yapıldı. Yapılan detaylı incelemelerde, araç içerisinde gümrük kaçağı olduğu belirlenen tam 1390 paket sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak bir şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldüğü ve hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Ele geçirilen kaçak sigaraların, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından imha edileceği bildirildi.

Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen denetim ve operasyonların aralıksız süreceğini vurguladı. Vatandaşların da bu tür yasa dışı faaliyetlerle ilgili gördükleri şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmesi istendi.

Öte yandan, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı’nın son dönemde gerçekleştirdiği operasyonlarla kaçakçılık faaliyetlerine büyük darbe vurduğu kaydedildi. Yetkililer, bu tür çalışmaların hem bölge halkının güvenliği hem de ekonomik kayıpların önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM