• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Tutak Kaymakamı Köy Okullarını Ziyaret Etti

Tutak Kaymakamı Köy Okullarını Ziyaret Etti

İhsan ADIGÜZEL

Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kartal ve İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Kaya ile birlikte Adakent ve Dayıpınar Köyü İlkokullarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında okulların fiziki durumları incelenirken, öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya gelindi.

Kaymakam Adıbelli, köy okullarındaki eğitim ortamını yerinde değerlendirmek ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla yapılan bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Adıbelli, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Köy okullarımızın hem fiziki koşullarını iyileştirmek hem de eğitim kalitesini artırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Ziyaret sırasında sınıfları dolaşan Kaymakam Adıbelli, öğrencilerle sohbet ederek derslerine ilişkin sorular sordu. Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan heyet, öğretmenlerden okulun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Muhtarlarla Görüşme Gerçekleştirildi

Okul ziyaretlerinin ardından Kaymakam Erkan Adıbelli, köy muhtarlarıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda köylerin sorunları ve ihtiyaçları ele alınırken, muhtarlar taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldu. Kaymakam Adıbelli, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına köylerin altyapıdan eğitime kadar her türlü ihtiyacının titizlikle değerlendirileceğini ifade etti.

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, hem eğitim alanında hem de köylerin genel sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaların hızla sürdürüleceği belirtildi. Kaymakamlık tarafından bu tür ziyaretlerin düzenli olarak gerçekleştirileceği ve vatandaşlarla birebir temasın artırılacağı vurgulandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM