Ağrı Sanayi Sitesi esnafı, yapılan yol ve asfalt çalışmaları için sanayi sitesi girişinde bulunan tabelaya pankart asarak Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a teşekkür etti
Sanayi esnafı ile sık sık bir araya gelen Başkan Sayan, esnafın sorunlarını yerinde tespit ederek sorunların çözülmesi konusunda çalışma başlatmıştı. Sayan’ın girişimleri ile kente asfalt plentinin kurulmasının ardından kolları sıvayan Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede serdikleri asfaltla sanayi sitesinin çehresini değiştirdi. Böylece Ağrı Sanayi Sitesinde uzun yıllardır devam eden yol ve çevre sorunu çözüme kavuşturuldu.
Yapılan çalışmaların ardından sorunları çözülen sanayi esnafı, sanayi sitesinin giriş tabelasının üzerine pankart asarak Başkan Sayan’a teşekkür etti.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ESOB Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı Nizamettin Güzel, “Sanayi Sitemize yapmış olduğu yol ve asfalt çalışması için Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a teşekkür ederiz.” dedi.